EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

MMID FOUNDATION

MMID Foundation


De MMID Foundation is opgericht door medewerkers van MMID. Delen staat centraal in onze filosofie. Het delen van kennis en voor elkaar zorgen: sharing & caring. Vanuit deze gedachte en onze sociale betrokkenheid, besloot het MMID team de MMID Charity Foundation op te richten. Met deze stichting wil het MMID team waardevolle producten en kennis delen met degenen die daar normaalgesproken geen toegang tot hebben. Tom Kieboom, voorzitter van de MMID Foundation, legt uit.

 

Een weg naar een betere wereld

Tom Kieboom: "De MMID Foundation creëert een weg naar een betere wereld, door de ontwikkeling van waardevolle producten die de kwaliteit van leven van de gebruiker verbeteren. Dit doen we door onze ervaring, onze kennis en ons netwerk in te zetten voor de ontwikkeling van producten die goed passen bij de doelen van onze stichting."

 

Bottom of the Pyramid

Tom: "We willen meer doen dan alleen geld doneren. We willen met behulp van de Foundation de wereld verbeteren door onze kennis te delen en tijd te investeren. We zoeken daarom actief naar mogelijkheden om verschillende organisaties te helpen. De faculteit Industrieel Ontwerpen op de TU Delft is een goed voorbeeld van zo'n mogelijkheid. We helpen sinds enige tijd studenten met het ontwikkelen van producten voor de Bottom of the Pyramid (BoP, de armste mensen in de wereld). Een van deze studenten, Joost van Leeuwen, ontwikkelde een waterfiltersysteem voor de BoP in Indonesië. We hebben hem geadviseerd over de detaillering van zijn ontwerpen en hem geleerd hoe hij goede afspraken met zijn leveranciers kon maken. Dit is een goed voorbeeld van hoe we mensen willen helpen door het delen van onze kennis."

 

Donaties

Elke donatie helpt ons om goed voor mensen en de planeet te zorgen en hem te laten bloeien. Wilt u de MMID Foundation steunen? Bezoek onze website mmidfoundation.org.

 

 

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV