EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

PUBLICATIONS

RAUM FÜR KREATIVE UNTERNEHMEN

MMID Essen verhuist naar het Zollverein. Eind volgend jaar nemen de ontwerpers uit Essen intrek in het zogenaamde 'Kammgebäude'. Afgelopen weekend werd de Zollverein Special als bijlage van deWestdeutschen Allgemeinen Zeitung meegestuurd. Op pagina 17 vertelt Geschäftsführer Nils Müller meer over de verhuizing.

Klik hier voor het artikel (Duits)

 

INTERVIEW MET STUDENTEN VAN DE FOLKWANG UNIVERSITÄT

Tijdens een seminar Designmanagent van Mw. Iris Laubstein kregen designstudenten van de Folkwang universiteit de mogelijkheid om een kijkje in de keuken van MMID te nemen. Tijdens een interview spraken in Essen zij met manager Nils Müller en senior designer look & feel Christof Paul.

Lees hier het hele artikel


HOE NEDERLANDERS EN DUITSERS IN DE PRAKTIJK SAMEN INNOVEREN

11 september 2014, Het Financieele Dagblad

MMID vertelt Het Financieele Dagblad hoe het bedrijf samenwerkt met Duitse klanten. "Nederlanders en Duitsers vullen elkaar in Essen aan. Waar de Duitsers minder sterk in zijn, in het 'out of the box'-denken en snel en flexibel een innovatietraject doorlopen, schitteren Nederlanders. Tegelijkertijd werken Duitsers in vaste patronen en structuren, waardoor het product dat uiteindelijk wordt gemaakt, van goede kwaliteit is, aldus Magermans"

Lees hier het hele artikel


LEZING CONTEXTUAL DESIGNING

26.09.2012, Kunststoffenbeurs, Caroline Noordijk

In de initiatiefase duikt MMID in op de context van het te ontwerpen product of productlijn. Hierin worden de verhoudingen tussen “brand”, “people” en “product” in kaart gebracht en wordt de identiteit van het te ontwerpen product en/of productlijn bepaald. De lezing geeft een korte samenvatting van de wijze waarop MMID deze verhoudingen in kaart brengt.

 

Lees hier het hele artikel

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV