EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

SPONSORING

Enthousiaste jongeren, die bruisen van energie en die een helder doel voor ogen hebben, de kans geven om zich te ontwikkelen is iets wat MMID belangrijk vindt. Ook buiten MMID lopen er veel van deze jongeren rond, waaronder op sportief gebied. MMID sponsort een aantal van deze ambitieuze jongeren.


KNRB

Sinds 2015 ondersteunen wij de KNRB financieel, zodat de junioren van bondscoach Ronald Florijn zich optimaal kunnen voorbereiden op aankomende EK’s en WK’s en kunnen doorgroeien tot de roeiers van de toekomst.

Onze ontwerpers stellen hun kennis beschikbaar voor innovaties op roeigebied. Daarnaast hebben wij de nieuwe kleding van de KRNB, zowel voor de junioren als de senioren, ontworpen.


Young talents

Jaap de Jong – Wielrenner

Jaap de Jong is voor zijn passie naar Frankrijk verhuist en is nu wielrenner bij Chambéry Cyclisme Federation. Zijn droom is om door te stromen naar de profs, en daar willen wij hem graag bij helpen. Wil je meer weten over Jaap? Kijk dan eens op zijn website: www.jaaapdejong.com


Abel Derksen – Golfer

Abel is een jong golftalent. Sinds 2014 opgenomen in Jong Oranje (C-selectie, voor golfers van 10 tot 14 jaar) en heeft hij de topsportstatus van NOC-NSF. Zijn droom is om de Masters te winnen, één van de belangrijkste wedstrijden van de wereld. En hij wil olympisch kampioen worden. Wij hopen dat wij ons steentje kunnen bedragen.

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV