EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

PROJECT MANAGEMENT

Samenwerking is één van de belangrijkste factoren voor een geslaagd project. Samenwerking met de opdrachtgever én met het ontwerpteam. Voor elk project krijgt de opdrachtgever daarom twee aanspreekpunten: de projectmanager en de content owner, die beiden jarenlange ervaring hebben met multidisciplinaire en complexe vraagstukken op het gebied van productontwikkeling. Met een doelmatige en gestructureerde aanpak weten zij het project tot een goed einde te brengen.

De content owner richt zich op de volledigheid van de ontwerpinhoud en zorgt dat deze voldoet aan de missie van de opdrachtgever. De projectmanager is verantwoordelijk voor het bereiken van de afgesproken resultaten binnen de overeengekomen projectopdracht en focust zich op het borgen van tijd en geld in combinatie met de kwaliteit. Door de scheiding van proces een inhoud kunnen de ontwerpers zich focussen op het ontwerp en kan de projectmanager meer afstand nemen en het proces bewaken waardoor kwaliteit wordt geleverd.

Daarnaast kunnen de projectmanagers van MMID opdrachtgevers ondersteunen om hun productontwikkelingsproces on site te monitoren en het project succesvol afsluiten.

 

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV