EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

BELIEFS

'TOGETTHERE'

Wij geloven dat samenwerking de basis is voor efficiƫnte productontwikkeling. Ten eerste is de interactie tussen verschillende disciplines essentieel. Al vanaf het begin integreert MMID functionaliteit, design en produceerbaarheid in haar producten en dit blijkt een succesvolle combinatie.

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking met de opdrachtgever tijdens het proces nodig is om het beste resultaat te behalen. Door de opdrachtgever bij het project te betrekken in plaats van zelfstandig te opereren houden we zicht op de wensen en eisen. Dit voorkomt verkeerde keuzes en achteraf onnodig fouten herstellen. Met onze pragmatische en resultaatgerichte benadering zorgen wij ervoor dat de eindstreep altijd wordt gehaald. Samen bereiken we de hoogst haalbare kwaliteit.


FUNCTIONEEL ONTWERP

De natuur steekt slim in elkaar, alles in de natuur heeft een functie. MMID ontwerpt ook vanuit deze gedachte. Wij geloven sterk dat een product pas een goed product is als het doet waar het voor bedoeld is. Functionaliteit komt daarom op de eerste plaats. Natuurlijk zijn design en produceerbaarheid ook van groot belang, maar de basis ligt bij functionaliteit. Is dit essentieel voor uw markt, dan is MMID de juiste partner voor u!

DE GEBRUIKER

MMID stelt in elk project de gebruiker centraal, want dat is waar het product uiteindelijk voor ontwikkeld wordt. Tijdens het ontwerpen houden we altijd rekening met de gebruiker. Niet alleen de eindgebruiker, maar alle gebruikers, zoals de mensen die het product assembleren of de servicemedewerkers. Wij proberen extreem gebruikersvriendelijke producten te ontwikkelen die de gebruiker waarde bieden.

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV