EN  NL  DE
MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV

VALUES

MMID KENT EEN OPEN CULTUUR

We staan open voor nieuwe ideeën, visies en verrassende inzichten.


MMID STAAT VOOR SAMENWERKING

De expertise en ervaring van mensen brengt productontwikkeling tot een hoger niveau. Daarom werken specialisten intern nauw samen en is er een open uitwisseling met onze opdrachtgevers.


MMID OPEREERT VERBETERINGSGERICHT

Het is onze uitdaging het ontwerpproces doelgericht en efficiënt te doorlopen om de opdrachtgever rendement en de gebruiker meerwaarde te bieden.


MMID IS INTEGER

Ons werk vraag om wederzijds respect, vertrouwen in elkaar en in onze omgeving. Elk idee en elke visie nemen wij serieus.

MMID IS EEN NO-NONSENSE BEDRIJF

Innovatie is het verbeteren van een product of een product ontwikkelen dat nog niet bestaat. Er is geen plaats voor nog meer van hetzelfde in deze wereld. Daarom ontwikkelen wij met een sterk doelgerichte focus.


MMID HEEFT INLEVINGSVERMOGEN

De gebruiker wil een product met meerwaarde, de opdrachtgever een product met rendement. Begrijpen wat de eigenlijke vraag is, is cruciaal.


MMID IS BETROUWBAAR

In het onzekere proces van productontwikkeling zoeken opdrachtgevers zekerheden. Daarom hanteert MMID een helder ontwikkelingsproces dat efficiënt en doelgericht is, ook in de meest complexe vraagstukken.


MMID IS ENTHOUSIAST

Opdrachtgevers hebben een idee, visie of concept waarin ze geloven. Als ontwikkelpartner delen wij dit geloof en vertalen dit met passie naar een commerciële introductie.


MMID IS ZELFBEWUST

Weten wat we kunnen en wat we willen is de basis om effectief te ontwikkelen. Onze gestructureerde aanpak, het Product Innovatie Proces, vormt de basis van uw succes.


MMID IS GEDREVEN

We willen verwachtingen overtreffen en de meeste complexe vraagstukken oplossen.

 

MMID FULL SERVICE DESIGN TEAM BV